Sport

Zi de meci. U-BT Cluj joacă pentru un loc în finala Cupei României.

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă, 17 februarie 2024, atunci când sunt programate semifinalele.

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă, 17 februarie 2024, atunci când sunt programate semifinalele/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă, 17 februarie 2024, atunci când sunt programate semifinalele/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă, 17 februarie 2024, atunci când sunt programate semifinalele. Pentru un loc în ultimul act, U-Banca Transilvania se va lupta cu CSM Constanța, meciul fiind programat la ora 20:30. 

 


Baschetbaliștii clujeni au reușit să se califice în semifinale după ce au învins-o joi seara, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe CSO Voluntari. Meciul a fost unul echilibrat, în care ilfovenii au încercat să ne pună probleme până în ultimele minute. Alb-negrii s-au bucurat însă de prestații la înălțime din partea lui D.J. Seeley, Patrick Richard și Bryce Jones, pentru a obține victoria, scor 96-92.

În schimb, chiar în primul joc al turneului de la Cluj-Napoca, CSM Constanța a reușit să o învingă pe BC CSU Sibiu. Și această confruntare a fost una strânsă, însă apărarea dobrogenilor a făcut diferența. Drept dovadă, BC CSU Sibiu a putut marca doar 5 puncte în ultimul sfert și s-a recunoscut învinsă. Mai mult, Constanța a avut în americanii Bryan Griffin și Cedric Henderson principalii realizatori. În plus, vor conta în atacul constănțean Rolland Torok și Mario Lazăr, jucători care au îmbrăcat în trecut maioul grupării noastre.


 Prima întâlnire a sezonului dintre U-BT Cluj și CSM Constanța

Va fi prima întâlnire a sezonului între U-Banca Transilvania și CSM Constanța. În Liga Națională, trupa lui Dan Fleșeriu se află pe 7, cu un bilanț de 4 victorii și 7 eșecuri în TOP 10. Anterior, CSM a terminat prima fază a campionatului pe locul 5 în Grupa B. 

Cealaltă semifinală a Cupei României aduce față în față pe CSM CSU Oradea și Rapid București.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Calificare dramatică pentru U-BT Cluj-Napoca în semifinalele Cupei României. Echipele calificate.

U-BT începe Turneul Final al Cupei României. Antrenorul echipei: „E un turneu în care se joacă meciuri eliminatorii”

abonare newsletter