Sport

CFR Cluj anunță o nouă despărțire de un jucător. „Îi urăm multă baftă la noua sa echipă!”

CFR Cluj anunță despărțirea de Luca Mihai, mijlocaj care va juca pentru Poli Iași.

O nouă schimbare la CFR Cluj. Echipa din Gruia se desparte de Luca Mihai/Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com O nouă schimbare la CFR Cluj. Echipa din Gruia se desparte de Luca Mihai/Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com

 

 


Cluburile CFR 1907 Cluj și Politehnica Iași au ajuns la un acord privind împrumutul mijlocașului Luca Mihai la formația din Copou. Anunțul oficial a fost făcut joi de echipa din Gruia. 

 


„Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul alb vișiniu și îi urăm multă baftă la noua sa echipă!”, potrivit anunțului făcut de CFR Cluj. Luca Mihai a ajuns la echipa din Gruia în vara anului trecut. 

CITEȘTE ȘI: 
O nouă mutare la CFR Cluj! Ardelenii aduc un tânăr mijlocaș care s-a transferat în Italia la 15 ani

Luca Alessandro Mihai, 20 de ani, a fost legitimat la 14 ani în Germania, la Walldorf, apoi a trecut la Karlsruhe, şi ulterior în Italia, la Chievo, Bologna, Trento, AlbinoLeffe şi SPAL Ferrara. Mijlocaşul a fost selecţionat în mai multe rânduri la naţionalele U19 şi U20 ale României.


„Bun venit la Poli Iaşi! Mijlocaşul central Luca Alessandro Mihai a semnat contractul cu clubul nostru. Născut la data de 11 octombrie 2003, Luca a venit sub formă de împrumut de la CFR Cluj. Mult succes în Copou, Luca!”, au anunţat reprezentanţii echipei ieşene.

La Poli Iaşi, Luca Mihai va purta tricoul cu numărul 8.


CFR Cluj a realizat mai multe transferuri în ultima perioadă. Ivorianul Kader Keita este al patrulea transfer al echipei CFR Cluj în această iarnă, după internaţionalul marocan Omar El Kaddouri (PAOK Salonic), fundaşul ucrainean Alan Aussi (Ponferradina) şi de fundaşul croat Petar Mamic (Zalgiris Vilnius). Echipa din Gruia s-a despărţit până acum de jucătorii Ziv Morgan şi Ievhen Konoplianka. De asemenea, ghanezul Isaac Nortey, mijlocaj defensive, a fost împrumutat la FC Argeș, iar Luca Mihai a ajuns la Poli Iași.

După demiterea lui Andrea Mandorlini, echipa din Gruia a anunțat oficial numele lui Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj. „Briliantul”, binevenit în Gruia: „Dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit”

Ultimele Stiri
abonare newsletter