Sport

Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj. „Briliantul”, binevenit în Gruia: „Dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit”

Adrian Mutu este noul antrenor al CFR Cluj, după demiterea lui Andrea Mandorlini. Briliantul a fost binevenit de echipa din Gruia.

Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj. FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj. FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


Adrian Mutu, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, este noul antrenor al CFR Cluj. Anunțul oficial a fost făcut astăzi pe pagina de Facebook a „feroviarilor”. 

 


„Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu! Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România! 

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre! Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!


Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, se arată pe pagina de Facebook a CFR Cluj.

Anterior, conducerea clubului CFR Cluj anunța, tot printr-o postare pe Facebook, încheierea colaborării cu antrenorul Andrea Mandorlini, după înfrângerea la Botoșani.


„Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea! Grazie, Mister!”, au transmis reprezentanții CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu recunoaște că ar vrea să preia CFR Cluj!: „E o echipă care m-ar interesa”

abonare newsletter