Sport

O nouă schimbare în Gruia. CFR Cluj a reziliat contractul cu fundașul israelian transferat în vara anului trecut. „Mulțumim, Ziv Morgan!”

CFR Cluj a anunţat, joi, rezilierea de comun acord a contractului cu Ziv Morgan, fundaşul israelian transferat în vara anului trecut.

CFR Cluj a reziliat de comun acord contractul cu fundașul Ziv Morgan/Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com CFR Cluj a reziliat de comun acord contractul cu fundașul Ziv Morgan/Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com

 

 


„Clubul CFR 1907 Cluj şi fundaşul Ziv Morgan au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulţumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim multă baftă în carieră”, a anunțat, joi, CFR Cluj. 

 


Anterior, până a ajunge în Gruia, fundaşul lateral în vârstă de 24 de ani a evoluat ca senior la Ironi Kiryat Shmona, echipă pentru care a bifat 113 meciuri, reuşind să înscrie două goluri şi să ofere şase pase decisive.

CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj a oficializat al șaptelea transfer al verii. Ziv Morgan, semifinalist de la EURO U21

Fundaşul care în 2023 a atins faza semifinalelor Campionatului European Under-21 cu selecţionata de tineret a Israelului a evoluat de 17 ori în tricoul grupării ardelene în actualul sezon.


Ziv Morgan este al doilea jucător de care se desparte clubul CFR Cluj în această pauză competiţională după ucraineanul Ievhen Konoplianka.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a reziliat contractul cu Ievhen Konoplianka. Jucătorul ucrainean a evoluat doar în patru partide alături de echipa din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter