Sport

U-BT Cluj-Napoca o întâlnește pe Dinamo, în ultimul meci jucat acasă în 2023

U-Banca Transilvania primește sâmbătă, 23 decembrie, vizita celor de la Dinamo București.

U-Banca Transilvania primește sâmbătă, 23 decembrie, vizita celor de la Dinamo București/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania primește sâmbătă, 23 decembrie, vizita celor de la Dinamo București/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania primește sâmbătă, 23 decembrie, vizita celor de la Dinamo București. Meciul se va desfășura la BTarena cu începere de la ora 18:00.

 


Partida care contează la etapa cu numărul XIV aduce față în față echipele aflate pe locurile I, respectiv V în Grupa A. Baschetbaliștii de la U-BT sunt neînvinși în Liga Națională, acumulând 11 rezultate pozitive din tot atâtea posibile. De partea cealaltă, Dinamo a bifat 6 succese și 6 eșecuri.

CITEȘTE ȘI:
Mihai Silvășan este noul selecționer al naționalei de baschet masculin a României 

Richard și compania joacă din nou pe teren propriu, după ce au înfruntat-o în BKT EuroCup pe JL Bourg. Din păcate, au înregistrat o înfrângere, însă lupta pentru o poziție fruntașă în clasament continuă. Drept urmare, alb-negrii trebuie să abordeze cu seriozitate maximă jocul cu Dinamo, pregătindu-se în paralel pentru deplasarea la Podgorica.


Dinamo a bifat numai victorii în luna decembrie, trecând ultima dată de Corona Brașov cu scorul de 92-55. De asemenea, trupa lui Sotirios Manolopoulos le-a mai depășit pe Laguna București și CSM Galați. Cu medii de 16.1 puncte, 4.0 recuperări și 2.3 pase decisive, Andre Jones este cel mai bun marcator al bucureștenilor.

În tur, U-Banca Transilvania s-a impus cu 78-71. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca obține a opta victorie în EuroCup. Silvășan: „Avem șanse foarte bune să ne calificăm”

U-BT Cluj a reușit a zecea victorie consecutivă în campionat

Ultimele Stiri
abonare newsletter