Sport

Hagi, suspendat și amendat de FRF după ce a văzut cartonașul roșu. Aceeași soartă a avut-o un jucător de la „U” Cluj

Comisia de Disciplină a decis, în şedinţa de miercuri, suspendarea pentru două meciuri a antrenorului echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi. De asemenea, suspendare a primit și un jucător de la „U” Cluj.

Gică Hagi / FOTO: Farul Constanța - Facebook Gică Hagi / FOTO: Farul Constanța - Facebook

 

 


Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, în şedinţa de miercuri, suspendarea pentru două meciuri a antrenorului echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

 


Hagi a primit cartonaş roşu din partea arbitrului Horaţiu Feşnic, la finalul partidei Farul Constanţa - AFC Hermannstadt, scor 1-1, din cadrul etapei a 16-a a Superligii.

„FCV Farul Constanţa vs. AFC Hermannstadt - Eliminare Gheorghe Hagi (FCV Farul Constanţa) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Gheorghe Hagi cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.


În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia de Disciplină a decis sancţionarea clubului Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 5.000 de lei în urma unor incidente petrecute la partida cu Poli Iaşi, scor 1-1, din etapa a 15-a a Superligii. Jucătorul Valentin Creţu, de la FCSB, eliminat în partida câştigată cu FC U Craiova, cu scorul de 2-1, în etapa a 16-a a Superligii, a fost sancţionat de membrii comisiei cu suspendare pentru două partide şi o penalitate sportivă de 3.000 de lei.

Valentin Gheorghe de la „U” Cluj, suspendat și amendat

Pentru cartonaşul roşu primit în partida Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 0-0, în etapa a 16-a, jucătorul echipei clujene Valentin Gheorghe a fost sancţionat cu suspendare pentru două meciuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.


Jucătorii Adam Nemec (FC Voluntari) şi Junior Pius (FC Botoşani), eliminaţi în partida directă din etapa a 16-a, scor 3-3, au primit suspendări de câte un joc şi amenzi de 740 lei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Amenzi și dosare penale pentru suporteri la meciul „U” - CFR. Au adus artificii, torțe și droguri pe Cluj Arena - VIDEO

Antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini, amendat și suspendat două etape de Comisia de Disciplină

abonare newsletter