Sport

U-BT Cluj caută a patra victorie în EuroCup. Baschetbaliștii vor înfrunta o echipă recunoscută pentru fanii săi fanatici.

U-Banca Transilvania joacă miercuri, 1 noiembrie 2023, pe terenul uneia dintre cele mai importante echipe din grupă.

Jucător la U-BT/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Jucător la U-BT/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania joacă miercuri, 1 noiembrie 2023, pe terenul uneia dintre cele mai importante echipe din grupă. Clujenii se vor duela cu Aris Salonic, într-o partidă ce va demara la ora 20:00.

 


Cu un bilanț de 3 succese și un eșec în grupă, ardelenii caută un nou rezultat pozitiv în BKT EuroCup. Misiunea nu va fi însă ușoară, întrucât vor înfrunta o echipă recunoscută pentru fanii săi fanatici. De regulă, meciurile lui Aris se dispută cu casa închisă, iar pe youtube sunt postate numeroase filmări cu atmosfera încinsă din sală.

CITEȘTE ȘI:
U-BT Cluj-Napoca, victorie în fața lui CSM Târgu Jiu. Clujenii domină în Grupa A.

Săptămâna trecută, gruparea antrenată de Mihai Silvășan a răpus-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 89-74. Din punct de vedere statistic, D.J. Seeley rămâne principalul remarcat al nostru, cu medii de 16.5 puncte, 3.5 recuperări și 2.2 pase decisive. El este secondat de Andrija Stipanović, care are statistici de 12.8 puncte, 4.2 recuperări și 1.0 pase decisive.


Confruntarea de miercuri aduce față în față ocupantele locurilor 2 și 6 în grupa A. Grecii caută să urce în clasament, după ce au inaugurat sezonul cu două înfrângeri. Acum, Aris a bifat rezultate pozitive în compania  celor de la Turk Telekom și Slask Wroclaw. Partida cu polonezii s-a încheiat la scorul de 80-63, Roberto Gallinat fiind cel mai bun marcator, prin cele 23 de puncte.

În campionatul intern, Aris este pe 5, cu 3 victorii și o înfrângere. Formația din Salonic a depășit-o ultima dată pe AEK Atena cu 75-64, Vasileios Toliopoulos contabilizând 19 puncte, 8 pase decisive și o recuperare. În plus, fundașul este cel mai bun marcator al celor de la Aris în campionat.


„E prima oară când jucăm acolo, însă din ce se vede la televizor este o sală grea. Ei au o echipă atletică, joacă cu energie. Au 2-2, deci meciul va fi extrem de important pentru a reuși să-i ținem sub noi. Dacă ei vor câștiga, atunci ne vor egala la numărul de victorii și chiar vor trece peste noi, luând în calcul rezultatul direct. Noi ne dorim să îi menținem sub noi, așa că vom face totul pentru o victorie”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj-Napoca.

„Cred că sunt o echipă bună, care joacă un baschet eficient. Trebuie să fim pregătiți, să ne facem jocul și să câștigăm. Cu siguranță progresăm, jucăm tot mai bine și sunt entuziasmat”, a transmis Jarell Eddie, jucător la U-BT.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT a învins campioana Muntenegrului, în EuroCup. Silvășan: „Nu am realizat nimic, mai avem meciuri”

U-BT Cluj a suferit primul eșec din EuroCup. Silvășan: „Ne-au lipsit efortul și spiritul de luptă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter