Sport

„U” a pierdut amicalul cu Sănătatea Cluj. „Șepcile roșii”, învinse de o echipă din liga a III-a.

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a fost învinsă de formaţia de liga a treia CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca cu scorul de 2-1 (2-1).

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a fost învinsă de formaţia de liga a treia CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca cu scorul de 2-1 (2-1)/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Echipa de fotbal Universitatea Cluj a fost învinsă de formaţia de liga a treia CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca cu scorul de 2-1 (2-1)/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Echipa de fotbal Universitatea Cluj a fost învinsă de formaţia de liga a treia CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca cu scorul de 2-1 (2-1), marţi, într-un meci amical desfăşurat în Complexul Sportiv „Clujana”.

 


Golurile „viruşilor verzi” au fost marcate de Vital Ali, în timp ce pentru „U” Cluj a înscris Elvis Manu (42 - penalty).

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a început, potrivit paginii de Facebook a clubului din Superligă, cu Gorcea - Peteleu, A. Miron, I. Filip, Techereş - G. Simion, Silaghi, Crişan - V. Gheorghe, F. Ilie, Manu.


Pe parcursul reprizei secunde au mai evoluat Călugăr, Buia, Opriş, Pojar, Dohatcă, Tout, Nagy şi Suciu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

18 ani de la moartea lui Dan Anca, una dintre figurile emblematice din istoria Universității Cluj

Ovidiu Sabău nu se teme de meciul contra Farului Constanța, deși are probleme de lot: „Și eu am jucători de calitate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter