Sport

Cristi Balaj s-a dezlănțuit după meciul CFR Cluj-Rapid București 1-3: „Au decis doi arbitri din București”

Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj, a comentat modul în care au fost judecate fazele importante ale jocului din Giulești.

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Rapid-CFR Cluj, ultimul meci din etapa a 10 a Superligii, disputat pe terenul echipei giuleștene, s-a încheiat cu scorul 3-1.

 


Cei care au adus victoria giuleștenilor au fost Albion Rrahmani (dublă) și Claudiu Petrila, în timp ce golul de onoare al ardelenilor a fost înscris de către Ciprian Deac.

CITEȘTE ȘI:
Rapid București – CFR Cluj, 3-1. Giuleștenii urcă o poziție și intră în top trei.

Scorul ar putea fi altfel dacă arbitrul nu ar fi anulat golul marcat de Luka Juric în minutul 34, atunci când scorul era 1-1. 


La scurt timp după meci, Cristi Balaj nu a mai rezistat și i-a atacat dur pe arbitrii care au condus partida jucată în Giulești. 

„VAR-ul intervine atunci când există lucruri clare care nu au fost identificate de arbitru şi nu intervine la fazele clare. Atâta timp cât arbitrul asistent şi centralul au validat golul, fiind excelent plasaţi, VAR-ul nu intervine decât dacă este ceva evident. Evidenţa a fost că nu a fost offside. Liniile le pui aproape cum dorești tu. La aceeaşi fază inversam liniile şi tot aceeaşi opinie o aveam. La meciul CFR Cluj – Rapid când a ridicat asistentul offside, VAR-ul nu a intervenit pentru că s-a spus că este o fază neclară. La fel şi aici. Dacă asistentul nu a ridicat offside, VAR-ul nu contrazice decât dacă este ceva clar. În cabina VAR nu se vede altceva decât ce vedem noi. Arbitrul asistent a stabilit că este gol valabil. Pot să te uiţi pe imagini de 50 de ori că nu îţi dai seama. Atunci când arbitru ia o decizie în teren, VAR-ul nu intervine decât dacă în mod clar a fost o decizie greşită. Dacă după atâtea reluări avem dubii, nu intervii.
VAR-ul nu are voie să intervină decât dacă este decizia greşită a arbitrului pe teren. Tot oamenii pun liniile alea. Punctul pe unde trece linia este pus de oamenii din cabina VAR. Linia este pusă de oameni. Şi ăla pot să îl pun la un micron mai în dreapta. Au decis doi arbitri din Bucureşti”, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bilașco, despre golul CFR Cluj anulat de VAR: „Noi am suferit. Discutăm mereu de arbitraj”.

Ovidiu Hoban s-a întors la CFR Cluj! Fostul jucător de fotbal revine ca și antrenor

abonare newsletter