Sport

Rapid București – CFR Cluj, 3-1. Giuleștenii urcă o poziție și intră în top trei.

Rapid-CFR Cluj, ultimul meci din etapa a 10 a Superligii, disputat pe terenul echipei giuleștene, s-a încheiat cu scorul 3-1.

Rapid Bucureșto-CFR Cluj, 3-1 Foto: primasport Rapid Bucureșto-CFR Cluj, 3-1 Foto: primasport

 

 


Debut antrenant pe teren, cu un penalty după căderea în careu a lui Funsho, iar primul gol a fost înscris de echipa gazdă în min. 5, prin golul marcat de Rrahmani. Câteva minute mai târziu, CFR Cluj restabilește egalitatea pe teren, prin golul înscris de Deac în min. 10, din pasa lui Camora. 

 


În min. 34, echipa lui Mandorlini înscrie din nou în poarta adversă, prin golul trimis de Juričić în poarta lui Moldovan, însă golul este anulat de arbitru în urma consultării VAR, din cauza poziției de ofsaid.

Înainte de încheierea primei reprize, min.42, Bârligea ratează o șansă bună de gol și șutează paralel cu poarta. 


După ce VAR-ul a salvat echipa gazdă, Rapidul a reușit să mai înscrie în poarta feroviarilor la scurt timp după deschiderea reprizei secunde, în min. 51, prin același Albion Rrahmani, care reușește dubla partidei, în urma unui atac fulgerător al echipei. 

Douăzeci de minute mai târziu, Claudiu Petrila înscrie în poarta fostei sale echipe, min. 71, iar Bergodi a intrat pe teren pentru a-și exprima bucuria după rezultatul înregistrat de echipa sa. În min. 78, CFR Cluj pierde șansa unui gol, Luca Mihai șutează în poarta gazdelor, însă Horațiu Moldovan salvează momentul. 


Echipa lui Bergodi a dominat repriza secundă, printr-o mobilizare bună și un joc „rapid”, după ce în prima repriză a rezistat în fața jocului făcut de clujeni. Rapid - CFR Cluj încheie etapa cu numărul 10 din SuperLiga.

În urma acestei partide, Rapidul urcă o poziție și ajunge în top 3, CFR Cluj rămâne pe poziția secundă a clasamentului, cu o diferență de un punct față de Rapid, iar FCSB conduce clasamentul.


Echipele de start

Rapid București - CFR Cluj

Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Al. Albu, Emmers – Funsho, Al. Ioniță II, Petrila – Rrahmani. 

Rezerve: Drăghia – Onea, Bădescu, I. Cristea, Pănoiu, Papeau, Cîrjan, Borja Valle, Al. Stan. 

Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora – Cvek, Tachtsidis, C. Deac – Bîrligea, Juricic, Avounou.

Rezerve: Hindrich – Morgan, M. Ilie, R. Filip, Fica, L. Mihai, Krasniqi, Otele, Jefte. 

Antrenor: Andrea Mandorlini

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

ZI DE MECI! CFR Cluj întâlnește echipa Rapid București. Giuleștenii, probleme de lot înainte de partidă

abonare newsletter