Sport

Turcii de la Adana Demirspor, interesați de un jucător de fotbal de la CFR Cluj

Echipa turcă Adana Demirspor și-a exprimat un interes semnificativ pentru jucătorul de fotbal de la CFR Cluj, Emmanuel Yeboah, în fereastra de transfer în curs.

Jucătorul de fotbal Emmanuel Yeboah/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Jucătorul de fotbal Emmanuel Yeboah/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Echipa din Turcia care a eliminat-o pe CFR Cluj în turul al treilea preliminar al Conference League este interesată de unul dintre jucătorii lui Andrea Mandorlini.

 


Conducerea echipei Adana Demirspor a pus ochii pe Emmanuel Yebah, iar interesul s-ar putea concretiza curând, susține presa ghaneză.

CITEȘTE ȘI:
Mai puțin de o săptămână până la derby-ul Clujului. Ciprian Deac: „Se întâlnesc două echipe de tradiție”

Chiar după partida care a consemnat eliminarea CFR-ului din Conference League, Neluțu Varga recunoștea că a vorbit cu turcii despre Yeboah și Bîrligea, însă totul a rămas la stadiul de discuție.


După ce în sezonul trecut a făcut pasul spre echipa de seniori, Yeboah a fost aproape și de un transfer la Slavia Praga, însă mutare a căzut în ultima secundă. Apoi, înaintea actualei stagiuni, Yeboah a impresionat în tricoul reprezentative U23 a Ghanei la Cupa Africii.

Totodată, de la startul noului campionat, jucătorul a marcat de două ori în 5 apariții în Superligă și UEFA Confrence League.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se încing spiritele înainte de Derby-ul Clujului. Fanii CFR, nemulțumiți de locul pus la dispoziție de pe Cluj Arena: „Unde e normalitatea”

Toni Petrea rămâne pe banca lui „U” Cluj și pentru derby-ul contra rivalei din oraș, CFR Cluj

abonare newsletter