Sport

Toni Petrea, după remiza de la Mediaș: „Dacă am juca pe Cluj Arena, am avea un mare avantaj!”

FC Universitatea Cluj și Dinamo București au terminat la egalitate pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaș partida din etapa a 4-a a Superligii, scor 1-1. Antrenorul „studenților”, Toni Petrea, susține că jocul pe Cluj Arena ar crea un „mare avantaj” echipei.

Anton Petrea, antrenorul Universității Cluj/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com Anton Petrea, antrenorul Universității Cluj/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


„U” Cluj și Dinamo București au încheiat meciul de sâmbătă seară, în cea de-a patra etapă a Superligii, cu scor 1-1. 

 


Golul echipei clujene a venit din partea lui Daniel Popa, după pauză, în minutul 51.

Toni Petrea, antrenorul Universitatea Cluj, a comentat, ulterior, prestația jucătorilor și a arătat că o revenire cu adevărat „acasă”, pe teren propriu, ar reprezenta un avantaj considerabil pentru „U” Cluj, prin susținerea suporterilor. 


„Ne dorim să jucăm pe Cluj Arena, cu siguranță vor veni mult mai mulți suporteri, cărora țin să le mulțumesc personal și în numele echipei, pentru susținerea pe care am avut-o. 

CITEȘTE ȘI: 
„U” Cluj revine acasă pentru derby-ul cu CFR

Dar, cu siguranță, jucând pe Cluj Arena, am avea un mare avantaj!”, a declarat Anton Petrea în cadrul unei conferințe de presă.


Acesta a apreciat prestația jucătorilor și a arătat că e nevoie de „puțină concentrare” pentru a obține rezultate mai bune pe teren. 

„Analizăm rezultatul jocului, dar nu au fost lucruri care să mă fi nemulțumit. Am discutat ce trebuie să facem, ce trebuie să schimbăm și poate cu puțină concentrare puteam să câștigăm acest joc”, a explicat Petrea. 


„U” Cluj se pregătește pentru meciul din deplasare, de la Galați, 

„Ne pregătim de meciul de la Galați, o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, cu rezultate notabile. Cu siguranță, își doresc și ei să facă un meci bun, dar sper să ne revenim săptămâna aceasta și să ne pregătim foarte bine ca să dăm o replică bună”, a conchis antrenorul Universității Cluj Anton Petrea. 

CITEȘTE ȘI: 
Ultima zi de Untold ar putea să țină până luni la prânz! Armin van Buuren închide festivalul!

„U” Cluj nu a putut disputa meciurile din Superliga acasă, pe Cluj Arena, în condițiile în care în perioada 3-6 august stadionul a găzduit desfășurarea festivalului Untold. 

Băieții antrenați de Anton Petrea vor reveni pe Cluj Arena pentru partida din etapa a șasea cu CFR.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj-Dinamo București, remiză la Mediaș

„U” Cluj revine acasă pentru derby-ul cu CFR. Unde se vor disputa meciurile cu Rapid și Dinamo?

Universitatea Cluj joacă „acasă” pe un alt stadion. Cluj Arena e ocupat de Untold. „Șepcile Roșii” revin acasă în meciul cu CFR

Ultimele Stiri
abonare newsletter