Sport

„U” Cluj revine acasă pentru derby-ul cu CFR. Unde se vor disputa meciurile cu Rapid și Dinamo?

Universitatea Cluj va juca meciul cu CFR Cluj pe teren propriu, însă alte două partide vor fi disputate departe de casă.

„U” Cluj va disputa două meciuri pe un alt stadion decât Cluj Arena/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com „U” Cluj va disputa două meciuri pe un alt stadion decât Cluj Arena/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


„Derby-urile cu Rapid și Dinamo se joacă la Mediaș. Revenim acasă pentru meciul cu CFR”, informează reprezentanții echipei clujene de fotbal. 

 


Astfel, stadionul „Gaz Metan” din Mediaș va găzdui FC Universitatea Cluj pentru două partide, cu Rapid și cu Dinamo din etapa a doua, respectiv etapa a patra din Superliga.

CITEȘTE ȘI:
Universitatea Cluj joacă „acasă” pe un alt stadion. Cluj Arena e ocupat de Untold. „Șepcile Roșii” revin acasă în meciul cu CFR

„Această decizie vine după ce solicitarea clubului nostru de a utiliza Stadionul „Municipal” din Sibiu nu a fost aprobată de către autoritățile locale sibiene”, se arată pe pagina oficială a clubului. 


Băieții antrenați de Anton Petrea vor reveni pe Cluj Arena pentru partida din etapa a șasea cu CFR.

La finalul lunii trecute, „U” Cluj semnala că va fi nevoită să joace două meciuri pe alt stadion decât Cluj Arena, aspect ce ar puta duce la pierderi financiare însemnate de până la 150.000 de euro. 


Potrivit LPF, solicitarea clubului clujean de a disputa prima partidă pe teren propriu „nu a fost întemeiată pe vreo prevedere regulamentară”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vară și derby-uri de foc în Liga 1. În prima etapă CFR joacă acasă, Universitatea merge la Petrolul

Universitatea Cluj joacă „acasă” pe un alt stadion. Cluj Arena e ocupat de Untold. „Șepcile Roșii” revin acasă în meciul cu CFR

LPF contraatacă după acuzațiile aduse de „U” Cluj: „Solicitarea nu a fost întemeiată”

Ultimele Stiri
abonare newsletter