Sport

Nana Boateng, mesajul transmis celor de la CFR Cluj după ce s-a transferat la echipa lui Petrescu: „Îmi voi aminti mereu echipa”

Mijlocașul Nana Boateng a ținut să transmită un mesaj după ce s-a despărțit de CFR Cluj și a plecat la echipa antrenată de fostul antrenor al „feroviarilor”, Dan Petrescu.

Nana Boateng în tricoul celor de la Jeonbuk/ Foto: hyundai-motorsfc.com Nana Boateng în tricoul celor de la Jeonbuk/ Foto: hyundai-motorsfc.com

 

 


Mijlocașul ghanez a plecat de la CFR Cluj și va evolua în Coreea de Sud, unde a fost dorit cu insistență de fostul antrenor din Gruia.

 


După aproape doi ani petrecuți în România, Nana Boateng s-a despărțit de CFR Cluj și va evolua pentru noua echipă a lui Dan Petrescu, Jeonbuk.

Pe pagina oficială a CFR-ului, mijlocașul a ținut să le mulțumească tuturor din echipă, dar și fanilor.


„Vă salut! A fost o plăcere să joc cu voi, dar și să fiu în Cluj. Îmi voi aminti mereu de asta! Mulțumesc tuturor fanilor CFR Cluj, chiar apreciez susținerea voastră și bunătatea pe care mi-ați arătat-o cât am fost acolo! Vă mulțumesc și vă urez toate cele bune”, a declarat Nana Boateng.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a fost transferat la dorința fostului tehnician al CFR-ului și se declară încântat de că va putea colabora din nou cu Petrescu.


Nana a făcut mai multe declarații și pentru site-ul echipei din Coreea de Sud.

„Este o onoare să joc pentru Jeonbuk, unul dintre cele mai importante cluburi din Asia. Sunt bucuros că voi lucra din nou cu Dan Petrescu și cu siguranță vom reuși să câștigăm noi trofee”, a declarat pentru Jeonbuk Nana Boateng.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nana Boateng a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu Jeonbuk! Mijlocașul va lucra din nou cu Dan Petrescu

După plecarea de la CFR Cluj, Dan Petrescu, prezentat oficial de echipa Jeonbuk Hyundai Motors FC din Coreea de Sud

abonare newsletter