Sport

După plecarea de la CFR Cluj, Dan Petrescu, prezentat oficial de echipa Jeonbuk Hyundai Motors FC din Coreea de Sud

După plecarea de la CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu a fost prezentat oficial de echipa sud coreeană Jeonbuk Hyundai Motors FC.

Antrenorul Dan Petrescu/ Foto: 전북현대모터스 - Jeonbuk Hyundai Motors FC - Facebook Antrenorul Dan Petrescu/ Foto: 전북현대모터스 - Jeonbuk Hyundai Motors FC - Facebook

 

 


Dan Petrescu a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Jeonbuk Hyundai Motors FC, a anunţat clubul din Coreea de Sud pe site-ul său oficial.

 


Jeonbuk FC, gruparea înfiinţată în 1994, precizează într-un comunicat postat pe site-ul său oficial că Dan Petrescu, „o legendă a fotbalului românesc”, „are o bogată experienţă în campionat şi o profundă înţelegere a fotbalului asiatic”.

Antrenorul român, în vârstă de 55 de ani, care a mai pregătit în cursul carierei sale echipe de pe continentul asiatic - din Qatar, China şi Emiratele Arabe Unite - va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc miercuri precizează Jeonbuk FC.


Dan Petrescu s-a despărţit la finalul acestui sezon de echipa CFR Cluj, cu care a cucerit cinci titluri de campion al României, între 2018 şi 2022.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Oficial. Dan Petrescu a încheiat colaborarea cu CFR Cluj

Rămâne sau nu Dan Petrescu la CFR? Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova de joi

abonare newsletter