Sport

CFR Cluj a adus un internațional român care a jucat doar în Italia. Vasile Mogoș a jucat peste 300 de meciuri

CFR Cluj a prezentat oficial un fundaș cu trei selecții în echipa națională a Românie

Vasile Mogoș/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Vasile Mogoș/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Internaţionalul român Vasile Mogoş, care a evoluat în cariera sa de până acum numai în Italia, a fost transferat, marţi, de CFR Cluj, informează gruparea ardeleană într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial.

 

„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că internaţionalul român Vasile Mogoş este noul jucător al echipei noastre. Fundaşul lateral în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese şi Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoş a jucat pentru FC Crotone. Îi urăm bun venit la echipa noastră şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-vişiniu”, se menţionează pe site-ul citat.


Mogoş, care a îmbrăcat în 4 partide tricoul primei reprezentative a României, a evoluat în cariera sa la formaţiile Real Vicenza, Asti, AC Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Chievo Verona şi Crotone.

CFR i-a transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana) şi pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Jean-Claude Billong, jucătorul ignorat de Dan Petrescu, a ajuns în Thailanda. A jucat doar 270 de minute pentru CFR Cluj

Ziua și plecarea la CFR Cluj! „Feroviarii” au anunțat despărțirea de Cristi Moldovan

„Avalanșă” de plecări la CFR Cluj! 4 jucători au plecat de la fosta campioană a României

Ultimele Stiri
abonare newsletter