Sport

Jean-Claude Billong, jucătorul ignorat de Dan Petrescu, a ajuns în Thailanda. A jucat doar 270 de minute pentru CFR Cluj

Deși mai avea contract cu CFR Cluj până în vara anului 2024, Jean-Claude Billong a plecat de la echipa din Gruia din cauza minutelor puține bifate de-a lungul sezonului trecut. Acesta a jucat doar 270 de minute.

Jean-Claude Billong, prezentat oficial de echipa din Thailanda/ Foto: Muangthong United FC - Facebook Jean-Claude Billong, prezentat oficial de echipa din Thailanda/ Foto: Muangthong United FC - Facebook

 

 


Unul dintre jucătorii transferați la CFR Cluj în vara anului trecut s-a despărțit de echipa din Gruia după ce a strâns doar 270 de minute în sezonul precedent. Este vorba despre Jean-Claude Billong, stopperul care a ajuns într-un campionat exotic.

 


Fostul fundaș al echipei CFR Cluj a fost prezentat oficial de Muangthong United FC, echipă care a încheiat stagiunea trecută pe locul al patrulea în campionatul Thailandei.

Mutarea este una surprinzătoare, având în vedere că Billong a jucat de-a lungul carierei în Serie A și Ligue 1 și a strâns selecții în echipa națională a Camerunului.


În ceea ce privește experiența sa la CFR Cluj, partidele cu Universitatea Cluj, CSC Dumbrăvița și Farul Constanța din grupele Cupei României sunt singurele în care Jean-Claude Billong a jucat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ziua și plecarea la CFR Cluj! „Feroviarii” au anunțat despărțirea de Cristi Moldovan

„Avalanșă” de plecări la CFR Cluj! 4 jucători au plecat de la fosta campioană a României

Alin Minteuan, tras pe margine de CFR Cluj! Antrenorul secund a părăsit echipa după două decenii

Ultimele Stiri
abonare newsletter