Sport

CFR Cluj, absențe importante pentru primul meci din 2023 împotriva liderului Farul Constanța

CFR Cluj nu va dispune de toți titularii la meciul crucial cu Farul Constanța din prima etapă disputată în 2023.

Dan Petrescu la conferința de presă după meciul cu Hermannstadt /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube Dan Petrescu la conferința de presă după meciul cu Hermannstadt /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube

 


CFR Cluj a ratat șansa de a termina anul pe locul 1 al Superligii. FC Hermannstadt a produs o mare surpriză în ultimul meci al anului prin victoria cu 1-0 din Gruia. Sibienii au marcat la ultima fază a meciului (90+5), prin Florin Bejan, cu capul, după cornerul executat de Petrişor Petrescu. Faza a fost precedată de eliminarea fundaşului croat Denis Kolinger şi de un corner oferit de Cephas Malele, care a crezut că va fi aut de poartă.


 

Eșecul nu a fost singura veste proastă pentru Dan Petrescu. Doi dintre titularii săi vor fi absenți în meciul crucial cu liderul Farul Constanța. Denis Kolinger a fost eliminat la meciul cu Hermannstadt pentru cumul de cartonașe galbene și urmează să lipsească de la confruntarea cu Farul Constanța. De asemenea, nici Mario Camora nu va fi disponibil tot din cauza unei suspendări, după ce a ajuns la patru cartonașe galbene cumulate în această ediție de campionat.
 


Dan Petrescu, nervos după meciul cu Hermannstadt

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a fost nervos după finalul partidei, fiind supărat pe câțiva dintre jucătorii săi care au greșit la golul încasat.

„Le-am zis la pauză le-am spus că nu suntem ce trebuie. Dacă se termină un 0-0 să nu ne supărăm, numai să nu facem cadouri. Cadoul l-am făcut. Mingea i-a venit lui Malele, în loc să o oprească a lăsat-o în corner. Dacă o oprea, nu mai era corner și era 0-0.


(Dacă l-a certat pe Malele – n.red.) Da, normal. Zic: «Bă, tu lași mingea în corner? Mi-a zis că el a crezut că nu este corner». «Păi, știu, dar nu ești conectat».  S-au făcut foarte multe puncte pentru câte probleme de lot au fost aici. Sunt foarte obosiți. N-am avut timp să ne recuperăm”, a declarat Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă de după meci.

În acest moment, CFR Cluj încheie anul pe locul 2 al Superligii, acumulând 44 de puncte din 21 de partide, fiind la un punct în spatele liderului Farul Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Surpriză la meciul CFR Cluj-Hermannstadt. Campioana României, învinsă de sibieni în prelungiri

Curățenie de iarnă la CFR. Care sunt jucătorii care vor pleca din lotul campioanei României

abonare newsletter