Sport

Dan Petrescu a început să-și critice jucătorii înainte de meciul cu U Craiova: „Tot anul a fost accidentat. N-am mai văzut așa ceva”

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a început să-și critice dur jucătorii înainte de meciul de luni seară cu U Craiova 1948.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a început să-și critice dur jucătorii înainte de meciul de luni seară cu U Craiova 1948/ FOTO: Dan Petrescu/Facebook Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a început să-și critice dur jucătorii înainte de meciul de luni seară cu U Craiova 1948/ FOTO: Dan Petrescu/Facebook

 

 


Pe lângă accidentarea lui Mario Comora, Dan Petrescu nu se poate baza pe Daniel Bîrligea și pe Sergiu Buș, care s-au accidentat din nou.

 


Mario Camora s-a operat de apendicită chiar înaintea derby-ului cu Rapid, scor 1-2, din etapa cu numărul 16 din Liga 1.

Tehnicianul a recunoscut că este surprins de frecvența cu care apar accidentările celor doi atacanți, pe care s-a putut baza rar în acest sezon.


„Camora nu a revenit la antrenament, vine doar ca spectator. Până la pauza pentru Mondial, trebuie să ne descurcăm fără el. Pentru campionat, îl avem doar pe el pus pe listă, dintre fundașii stânga.  Doar Braun și Manea sunt fundași laterali, e puțin”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu U Craiova 1948.

Petrescu: „A avut 150 de accidentări”

Cel mai atacat de către tehnicianul campioanei României a fost Sergiu Buș, atacantul care a prins în acest sezon doar 8 meciuri.


„În continuare sunt aceleași probleme: Buș, care tot anul a fost accidentat. A avut 150 de accidentări, eu n-am mai văzut așa ceva. Birligea, care e accidentat și e U21. Soluții puține, această regulă U21 ne-a cam încurcat. Petrila, doar un gol, restul nimic. E o problemă pentru noi. În Europa nu s-a văzut pentru că pentru că n-am avut regulă U21”, a spus Dan Petrescu.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, după calificarea CFR Cluj: Vom merge mai departe în această competiție, indiferent de adversar

Care sunt posibilele adversare pentru CFR Cluj în play-off-ul optimilor Europa Conference League

Petrescu a fost întrebat: „Ați merge la FCSB”? CFR, probleme de lot înaintea meciului cu FCU Craiova

Ultimele Stiri
abonare newsletter