Sport

Mario Camora s-a întors de la București la Cluj ca să se opereze. Conducerea CFR: „Multă sănătate, căpitane!”

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a fost transferat la Cluj-Napoca pentru a fi operat, în urma unei crize de apendicită acută. Fotbalistul a ajuns seara trecută în spital în Capitală.

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a fost transferat la Cluj-Napoca pentru a fi operat, în urma unei crize de apendicită / Foto: Facebook - CFR Cluj Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a fost transferat la Cluj-Napoca pentru a fi operat, în urma unei crize de apendicită / Foto: Facebook - CFR Cluj

 


Mario Camora se afla ieri la București cu ocazia meciului CFR Cluj - Rapid (care va avea loc duminică seara), însă din cauza unor probleme de sănătate a fost internat seara trecută în spital.


 

Căpitanul echipei CFR a suferit de o criză de apendicită acută și a revenit în cursul zilei de duminică la Cluj-Napoca, unde a fost operat de medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie.


Anunțul a fost făcut de conducerea CFR Cluj pe Facebook:

„Mario Camora a fost operat astăzi cu succes la Cluj-Napoca! Căpitanul nostru a suferit în această dimineață o intervenție laparoscopică în urma unei crize de apendicită acută.


Mulțumim personalului medical de la Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie «Prof. Dr. O. Fodor» (Medicală lll) care l-a operat, în special doamnei doctor Conf. Iancu Dana, dar și celor de la Spitalul Universitar din București care i-au acordat în primă fază asistență medicală.

Multă sănătate, căpitane! Îți dorim recuperare rapidă și te așteptăm cât mai repede alături de noi!”, se arată pe pagina de facebook a clubului CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Mario Camora, internat de urgență în București! Ce probleme de sănătate are căpitanul lui CFR Cluj

Adrian Mutu nu îl crede pe Cristi Balaj când spune că meciul Rapid-CFR Cluj nu e prioritar: „Nu suntem nou-veniți în fotbal!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter