Social

73.000 lei din bugetul local pentru premierea olimpicilor clujeni

40 de elevi din Cluj-Napoca, membri ai echipelor de fotbal și pentatlon din școala în care învață, vor fi premiați de Primăria Cluj-Napoca pentru rezultatele bune obținute la olimpiadele școlare.

. Elevii vor primi 1.000 lei fiecare, banii fiind alocați din bugetul local. În ședința de Consiliu Local de luni va fi supus votului consilierilor locali un proiect de hotărâre privind alocarea a 40.000 lei pentru premierea elevilor câștigători ai locului I la olimpiadele școlare, faza națională. Până acum, au mai fost premiați 32 de elevi din municipiu pentru rezultatele la olimpiade.

Cei 40 care vor fi premiați după aprobarea proiectului de hotărâre fac parte din echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca (10 sportive), echipa de pentatlon a Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca (cinci sportive), echipa de pentatlon a Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca (cinci sportivi), echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale Ion Agârbiceanu (10 sportivi), echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale Ion Agârbiceanu (10 sportive).


Suma totală alocată anul acesta pentru premierea elevilor care au înregistrat rezultate bune la olimpiade, faza națională, se ridică la 73.000 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter