Social

Spitalele primesc bani pentru reparații de la Consiliul Județean

Unitățile sanitare din Cluj vor primi, din bugetul județului, suma de 6,6 milioane lei pentru reparațiile necesare. Alocarea sumelor necesare pentru aceste lucrări a fost votată în ședința de Consiliu Județean de joi.

Proiectul de redistribuire a fondurilor a fost adoptat cu 25 de voturi pentru și 6 abțineri. Spitalul Clinic de Recuperare, precum și Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ioan Chiricuță” au cerut redistribuirea între lucrări a sumelor de bani aprobate.  Spitalul Clinic de Recuperare va efectua lucrări de reparație și modernizare, printre care: reparația  instalațiilor termice, punerea de tablouri electrice de distribuțe, reabilitatea canalizărilor, reabilitarea holurilor, coridoarelor și a scărilor, reabilitarea conductelor termice.

Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ioan Chiricuță” solicită redistribuirea sumei de 45.000 lei din suma de 150.000 lei atribuită instituției pentru lucrările de reparație. Suma a fost aprobată pentru lucrările de “Extindere sistem semnalizare incendiu” și pentru construcția unui “Sistem de apelare asistente”.


Roxana Miron, student Jurnalism, FSPAC - UBB, anul II

abonare newsletter