Social

Pregătiți de școală. 350 de copii din familii sărace din Cluj-Napoca au primit ghiozdane cu rechizite

350 de copii din familii marginalizate din Cluj-Napoca au primit ghiozdane umplute cu rechizite, înainte de începerea anului școlar 2023-2024.

Sute de copii, ajutați să înceapă școala cu bine / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Sute de copii, ajutați să înceapă școala cu bine / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Anul școlar 2023-2024 începe pe 11 septembrie, iar pregătirile sunt în toi. Această perioadă este una stresantă pentru toți părinții, însă cel mai mult pentru familiile defavorizate.

 


Astfel, Direcția de Asistență Socială și Medicală din Cluj-Napoca a încercat să ușureze situația pentru 350 de copii din astfel de familii, marginalizate sau aflate la risc de marginalizare.

350 de ghiozdane pline cu rechizite au fost împărțite la sediul DASM Cluj-Napoca, la fel cum se întâmplă în fiecare an. Programul anual al Primăriei Cluj-Napoca are o alocare de 52.500 lei de la bugetul local pentru această cauză.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Elevii din 34 de comune din Cluj vor merge la școală cu microbuze electrice. Investiție de peste 36 de milioane de lei, prin PNRR

Elevii ar putea fi testați antidrog în școli. Proiectul revine în forță!

abonare newsletter