Social

Zumba pentru copiii cu insuficiență renală, sâmbătă în Parcul Central. Dansează, donează și ajută un copil bolnav!

Un spectacol caritabil va avea loc sâmbătă în Parcul Central din Cluj-Napoca. Donațiile vor ajunge la copiii cu insuficiență renală din România.

Spectacol Zumba în Parcul Central pentru copiii dependenți de dializă, în anul 2022 / Foto: captură video Facebook - Emanuel Ungureanu Spectacol Zumba în Parcul Central pentru copiii dependenți de dializă, în anul 2022 / Foto: captură video Facebook - Emanuel Ungureanu

 

 


Un spectacol caritabil de Zumba va avea loc sâmbătă, 17 iunie 2023, de la ora 17:00, în Parcul Central din Cluj-Napoca, pentru copiii cu insuficiență renală cronică, dependenți de dializă.

Deputatul Emanuel Ungureanu îi cheamă pe clujeni să danseze și să doneze pentru a-i ajuta pe acești copii:


„Ești fericit dacă dăruiești! Vă invit, Sâmbătă, ora 17, în Parcul Central din Cluj-Napoca, în fața Clădirii Casino, la un super ZUMBATHON! Vom organiza un super spectacol caritabil de Zumba pentru copiii dependenți de dializă din România! Inimoșii instructori de Zumba din Cluj-Napoca se mobilizează exemplar din nou pentru acest eveniment, alături de cursanții lor, copii, tineri, seniori! Se pune mult suflet și entuziasm în acest eveniment caritabil!”, a transmis deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Evenimentul are loc în Cluj-Napoca de un deceniu: „Se împlinesc 10 ani de la primul eveniment tip Zumbathon pe care îl organizez împreună cu instructorii de Zumba din Cluj-Napoca în beneficiul copiilor și tinerilor cu insuficiență renală cronică din România! Vă aștept cu mic cu mare! DONĂM ȘI SALVĂM! Sprijinim împreună copiii și tinerii din Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru!”, a adăugat Ungureanu.


Cum poți să ajuți

Cine nu poate participa la eveniment poate dona orice sumă în contul:

Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru
RO45BTRL01301205F94787XX
Banca Transilvania

CITEȘTE ȘI:

35 de tineri dependenți de dializă au trăit magia nopții dintre ani. Ungureanu: „Revelion cu niște luptători adevărați!”

Tineri dependenți de dializă, în tabără în Sicilia. La tratament, dar și la mare! Emanuel Ungureanu: „Am avut un an foarte greu. Trebuia să ieșim din perioada asta de chin și depresie” FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter