Sănătate

Băutura benefică pentru bolnavii de CANCER pe care o găsești la tine acasă

O băutură comună pe care o consumă toată lumea are proprietăți benefice pentru cancer. Care este aceasta?

Băutura benefică pentru bolnavii de CANCER pe care o găsești la tine acasă Băutura benefică pentru bolnavii de CANCER pe care o găsești la tine acasă

 

 


Studiile efectuate pe 1.171 de pacienți au demonstrat că mai multe căni de cafea consumate pe zi reduc riscul de agravare a cancerului și cresc șansele de supraviețuire ale bolnavilor de cancer colorectal.

 


În cazul participanților la studiu care au băut mai multe cafele într-o zi, a durat mai mult timp până când boala s-a înrăutățit. Sunt mai mulți compuși din cafea cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii care pot fi active împotriva cancerului.

Consumul de cafea ar putea fi benefic

„Studiile epidemiologice au arătat că, într-adevăr, consumul de cafea nu numai că nu este nociv pentru pacienții cu cancer colorectal, dar poate să aibă un efect de protecție, prevenind recăderea bolii, odată ce pacienții au fost tratați cu intenție curativă, sau întârziind progresia și chiar îmbunătățind supraviețuirea la pacienții în stadii avansate, care urmează tratamente chimioterapice specifice”, spune Mircea Dediu, medic primar oncolog.


CITEȘTE ȘI:

Adevărul despre soia: este otravă sau aliment? Ce se întâmplă dacă mănânci soia

 


 

Lista celor mai toxice alimente. ATENŢIE la ce puneți pe masă sau ce oferiţi copiilor

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter