Sănătate

Clipe de cumpănă pentru bebelușul născut cu o gravă malformație la inimă. Acesta este operat ÎN ACEST MOMENT la Institutul Inimii din Cluj

Să ne rugăm pentru Ștefan Zoltan! Bebelușul născut în data de 2 ianuarie cu o gravă malformație a inimii este operat în aceste clipe la Institutul Inimii din Cluj.

Operația băiețelului născut la Clinica "Dominic Stanca" din Cluj-Napoca, diagnosticat cu transpoziția vaselor mari si defect septal, o gravă malformație a inimii, a întârziat din pricina faptului că singurii medici capabili de o astfel de intervenție erau în concediu. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a fost cel care a atras atenția asupra acestui caz.

"Să ne rugăm pentru Ștefan Zoltan! Acum 2 ore Ștefan a intrat în sala de operație unde medicul Manuel Chira și echipa de cardiologi de la Institutul Inimii din Cluj se străduiesc să-i salveze viața.


Planul inițial care se centra pe o intervenție în doi pași la Clinica Polisano din Sibiu, intervenție care trebuia realizată de medicul Costache și echipa de cardiologi din Bristol, a fost abandonat pentru că starea de sănătate a lui Ștefan s-a deteriorat peste noapte. Le ținem pumnii doctorilor din Cluj și avem deplină încredere în profesionalismul lor!", a transmis, pe Facebook, deputatul USR Emanuel Ungureanu.

abonare newsletter