Sănătate

Tu ai văzut eticheta? Ce conțin, de fapt, chifteluțele vegetale din Kaufland.

Mulți români nu știu ce consumă!

 

 


Suntem în perioada Postului Paștelui, iar unii români au renunțat să mai consume ouă, brânză și lactate. În comerț se regăsesc o varietate de produse de post, însă este extrem de important să știm ce mâncăm, indiferent despre ce aliment este vorba. Unele dintre ele nu sunt deloc bune pentru sănătate. Ce conțin, de fapt, chifteluțele vegetale din Kaufland?

Cu siguranță nu știați până acum.


Din ce sunt făcute chifteluțele vegetale din Kaufland

Perioadele de post de peste an sunt respectate de foarte mulți români. Pentru a se adapta restricțiilor alimentare, supermarketurile au scos la vânzare produse de post. Doar că unele dintre ele nu ar fi tocmai sănătoase pentru organism. Din păcate, multe dintre produsele de post conțin o listă lungă de substanțe ce pot fi nocive pentru organismul uman, în afară de celebrele E-uri.

Citiți eticheta înainte

Spre exemplu, chiftelele vegetale de la Kaufland. Ne așteptăm ca acestea să fie bogate în nutrienți, însă în realitate, chiftelele vegetale nu... Citește continuarea articolului AICI: Ce ingrediente conțin, de fapt, chifteluțele vegetale din supermarketurile Kaufland din toată România


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Băuturi recomandate să le bei dimineața. Întăresc sistemul imunitar.

Cele 6 semne că nu ești deloc bun(ă) la pat, potrivit experților

Ultimele Stiri
abonare newsletter