Politică

Clujeanca Adela Mîrza, aleasă ca lider al partidului Alternativa Dreaptă

Clujeanca Adela Mîrza a fost aleasă ca lider al partidului Alternativa Dreaptă. Pentru următorii patru ani, ea se va afla la conducerea partidului.

 

 


Noua conducere a fost aleasă duminică, 6 iunie, în cadrul Adunării Generale a membrilor Partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza obținând 271 de voturi pentru a reprezenta funcția de președinte al partidului.

 


Alături de Adela Mîrza, celelalte funcții ale partidului vor fi ocupate de Valentin Licxandru - Președinte executiv, Florin-Vasile Șomlea - Președinte Consiliul Reprezentanților Naționali (CRN), Emil Iulian Mladin - Vicepreședinte responsabil de HR (resurse umane), construcția și dezvoltarea regională a partidului și comunicare internă, Alexandru Radu - Vicepreședinte responsabil de PR, Doru Costea - Vicepreședinte responsabil de politici publice și dialog social, Adrian Ardeleanu - Secretar General, Alexandru Șerbu - Trezorier și Ion Rădoi - Comisia de Etică.

Program de guvernare pentru viitor

„Noua conducere a partidului, prin liderul Adela Mîrza, și-a asumat explicit misiunea de a dezvolta intens structurile partidului la nivel național, de a atrage oameni valoroși, profesioniști din diverse domenii, care să poată contribui pe baza expertizelor diferite la crearea unui program de guvernare pentru viitor.


De asemenea, Alternativa Dreaptă a invitat și alte partide politice de dreapta să i se alăture (ANȚ, ARN și celelalte partide compatibile doctrinar), în conturarea unui vehicul politic generos, care să cuprindă toate forțele de dreapta, astfel încât în 2024 să obțină un scor semnificativ în toate cele 4 cicluri electorale”, au transmis reprezentanții Alternativa Dreaptă.

Cine este Adela Mîrza?

Adela Mîrza are 43 de ani, este căsătorită, are doi copii și locuiește în Cluj-Napoca. Este licențiată în domeniul studiilor europene, dar a urmat și studii de drept, fiind de asemenea specialist în marketing, PR și comunicare.


„Voi face politică și voi continua să cred până când nu voi mai avea în cine și în ce. Credința îmi definește mie viața: credința în Dumnezeu, în semenii mei, în bunătatea umană, în valorile de dreapta, iudeo-creștine, în capitalism, piață liberă, libertate individuală, stat minimal, singurele valori care pot aduce bunăstare și libertate omului. Nu urăsc pe nimeni și nimic în lumea asta doar socialismul cu toate anomaliile și mutațiile lui: bolșevismul, comunismul, marxismul și mai nou neomarxismul, adevărate plăgi pe fața și sufletul omenirii, care au făcut și fac în continuare victime și care au suprimat individul până la exterminare. Îmi voi dedica viața în a le combate, căci pentru un conservator, nu există dar mai de preț decât libertatea”, spune actualul președinte al partidului, Adela Mîrza.

La începutul anului 2019, proiectul Alternativa Dreaptă a demarat ca o alianță electorală între partidele M10 și Forța Moldova, la care au aderat asociația Alternativa Dreaptă, precum și grupuri informale politico-civice. În data de 16 octombrie 2019, a avut loc lansarea partidului Alternativa Dreaptă.


CITEȘTE ȘI:

Partidul Alternativa Dreaptă își lansează Filiala Județeană Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter