Politică

Predoiu: Dacă Boc ar fi câştigat competiţia internă din PDL, l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva

Susţinerea pe care fostul lider al PDL Emil Boc o acordă unei candidaturi a lui Klaus Iohannis la Preşedinţie era de aşteptat, a declarat, miercuri, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, adăugând că, dacă Boc ar fi fost desemnat prezidenţiabilul PDL, el l-ar fi susţinut, "nu pe altcineva".

"Având în vedere cele petrecute în ultimele luni, nu este o surpriză. Regret şi acum că nu a intrat in competiţia internă (n.r- Emil Boc). Dacă ar fi câştigat-o, eu l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva", a spus, pentru mediafax.ro Predoiu, candidat al PDL la Preşedinţie.

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a fost întrebat miercuri dacă preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, ar fi o variantă mai bună pentru Preşedinţie decât Crin Antonescu şi a răspuns că "Iohannis porneşte cu prima şansă" şi că, "dacă îşi va consolida drumul pe care se află acum, îl va bate pe Ponta la prezidenţiale".


"Astăzi, cel mai probabil, Iohannis pare a fi candidatul PNL şi PDL la prezidenţiale şi spun cu o şansă mare de a câştiga alegerile dacă îşi urmează parcursul de până acum", a spus Boc, la o conferinţă de presă, desfăşurată la Cluj-Napoca.

abonare newsletter