Actualitate

Comoara ascunsă. Un bilet de loterie uitat dezvăluie un premiu uriaș

Moment fabulos pentru o femeie după ce a descoperit o comoară neașteptată: un bilet de loterie uitat, care s-a dovedit că ascunde un premiu uriaș. Biletul, prăfuit și uitat printre altele vechi, a dezvăluit un premiu fabulos care i-ar putea schimba viața radical.

O femeie a aflat din întâmplare că a câștigat la loto 1 milion de dolari. Foto: Oregon Lottery O femeie a aflat din întâmplare că a câștigat la loto 1 milion de dolari. Foto: Oregon Lottery

 

 


Leslie Carr, în vârstă de 52 de ani, a dat peste biletul norocos în timp ce căuta prin bilete vechi într-un recipient. Ascuns printre alte bilete aparent banale, era un premiu care i-ar schimba viața.

 


Inițial, Carr nu a realizat gravitatea descoperirii sale. Abia când a auzit despre un alt câștigător al loteriei, cu un premiu mult mai mare, a decis să își verifice propriile bilete. Spre uimirea ei, a aflat că biletul uitat era câștigător, cu un premiu uriaș de 1 milion de dolari, notează Katu News.

Un bilet de loterie prăfuit dezvăluie un premiu uriaș

„Nu aveam nicio idee că sunt câștigătoare", a declarat Carr. 


CITEȘTE ȘI:
A câștigat 1 milion de dolari. Apoi, dependența de jocuri de noroc l-a dus la ruină.

Cu banii câștigați, ea plănuiește să achite ipoteca la casă, să își cumpere un camion nou și să rezerve o excursie de vis în Hawaii.

Noroc neașteptat. Un bilet de loterie uitat face milionară o femeie

„Este un vis devenit realitate", a declarat Carr, copleșită de emoție. „Sunt atât de recunoscătoare pentru această șansă uimitoare".


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Foști șefi ai Loteriei Române rămân fără jumătate de milion de euro. Au luat mită un Cadillac, un Hummer și alte aproape 200 de mașini.

abonare newsletter