Politică

USL-ul s-a simţit ca la el acasă la inaugurarea pistei

Evenimentul a fost confundat cu o reuniune de partid, fiind permise chiar şi glume pe seama colegilor mai stângaci.

Astfel, la inaugurare au fost prezenţi mai mulţi „invitați” care n-aveau nicio treabă cu evenimentul (primari şi consilieri locali de la ţară sau din afara județului), al căror singur merit era că sunt membri PNL, iar Uioreanu a ajuns din nou să fie ironizat în public de mai marii de la Bucureşti.

Conferinţa de presă organizată ieri la Aeroport a fost prilej de glume pentru Crin Antonescu şi  Liviu Dragnea. Discursul acestora a fost întrerupt în mai multe rânduri de zgomotul făcut de avionul în care se aflau o parte din cei peste 200 de clujeni care au câştigat un zbor gratuit, oferit cu sprijinul Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.


„Fă cu mâna oamenilor, ce faci?... Hai să ne luăm de gât să facem nişte poze cu USL-ul... Cum ar fi, mă, să ia Horea o piatră acuma?”,
au fost doar câteva dintre replicile lui Antonescu către Dragnea, surprinse de România TV, printre reprizele de râs ale preşedintelui Senatului. Liviu Dragnea a ţinut, la rândul său, la final, să ironizeze gazdele evenimentului de ieri pentru situaţia existentă la momentul declaraţiilor.
„Vreau, public, să mulţumesc organizatorilor pentru condiţiile senzaţionale”, a spus vicepremierul României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter