Politică

PDL aplică politica struțului la Senat

<p /><strong /><img src="documente/stories/10_octombrie/26_ziua/senatul_romaniei.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul senatorilor democrat-liberali, Cristian Rădulescu, a anunțat marți dimineață, după negocierile privind componența Biroului Permanent, că nu s-a ajuns la o înțelegere, astfel că PDL ia în calcul renunțarea la funcțiile din conducerea Senatului.

Nu s-a ajuns nici în această dimineață la o înțelegere, cei de la putere vor să modifice toate legile, chiar și legile matematicii; în concluzie, ne vom consulta cu conducerea partidului și vom vedea dacă mai participăm la componența unui Birou Permanent viciat în felul lui de alcătuire, trecându-se peste Regulament și principiile constituționale", a declarat Cristian Rădulescu.


Întrebat dacă e posibil ca PDL să nu mai facă parte din viitorul Birou Permanent al Senatului, Cristian Rădulescu a declarat: "Este o posibilitate, deci trebuie să ne consultăm cu conducerea partidului. Să avem decizia politică și vedem".

Absența reprezentanților PDL în Biroul Permanent al Senatului lasă însă loc liber actualei majorități din camera superioară a Parlamentului, care își poate impune voința nu doar prin vot, ci și prin stabilirea agendei ședințelor plenului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter