Politică

Radu Moisin (PNL), despre tandemul Emil Boc-Alin Tișe: „Este cel mai bun parteneriat pentru Cluj”

Parlamentarul clujean Radu Moisin (PNL) a afirmat că tandemul Emil Boc-Alin Tișe este cel mai pun parteneriat pentru dezvoltarea județului Cluj.

Parlamentarul clujean Radu Moisin (PNL) a afirmat, la un post de radio local, că tandemul Emil Boc-Alin Tișe este cel mai pun parteneriat pentru dezvoltarea județului Cluj. Sursă foto: Facebook/ Radu Moisin Parlamentarul clujean Radu Moisin (PNL) a afirmat, la un post de radio local, că tandemul Emil Boc-Alin Tișe este cel mai pun parteneriat pentru dezvoltarea județului Cluj. Sursă foto: Facebook/ Radu Moisin

 

 


Parlamentarul clujean Radu Moisin (PNL) a afirmat, la un post de radio local, că tandemul Emil Boc-Alin Tișe este cel mai pun parteneriat pentru dezvoltarea județului Cluj.

„Noi ne-am pregătit pentru acest tandem, dacă vreți să-i spuneți așa, pentru că este cel mai bun parteneriat pentru județul Cluj care funcționează de ceva timp și trebuie să funcționeze în continuare pentru finalizarea cu bun succes a proiectelor majore”, a spus Radu Moisin. 


CITEȘTE ȘI: 

Deputatul PNL de Cluj Radu Moisin, întrevedere cu Ambasadorul Franței în România: „România și Franța, o prietenie autentică!”

Totodată, întrebat de primarii PNL din orașele și municipiile din județ, care candidează pentru un nou mandat, parlamentarul clujean a precizat că merită să fie realeși. 


„Eu, ca și clujean, care merg în aceste localități la întâlniri cu cetățenii, am văzut o evoluție extraordinară. Dacă de aceeași părere sunt și cetățenii care locuiesc acolo, cred că toți acești candidați vor fi realeși. Sper că un număr mare de români vor ieși la vot în iunie, pentru că o democrație solidă nu se poate face cu 30% prezență la vot. Românii trebuie să voteze oameni echilibrați, care sunt coerenți”, a afirmat parlamentarul clujean. 

Radu Moisin: „Sunt politicieni care s-au bătut pe multe domenii pentru România”

Parlamentarul PNL a mai afirmat că pe lista comună cu PSD, pentru alegerile europarlamentare, sunt politicieni care au luptat pentru România. 


„Sunt politicieni care s-au bătut pe multe domenii pentru România, inclusiv al intereselor fermierilor, cum este Daniel Buda, un campion, alături de de Dan Motreanu de la Giurgiu. 

Cred că este cea mai bună listă de candidați și cu siguranță nu conține oameni-show, dispuși să afecte interesele strategice ale României doar pentru a face niște titluri de presă”, a mai precizat Radu Moisin. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deputatul PNL de Cluj Radu Moisin nu a decis, încă, dacă va candida pentru un nou mandat în Parlament

abonare newsletter