Politică

Andrei Maxim, al doilea consilier județean al opoziției care trece la PNL

Consilierul județean Andrei Maxim a demisionat din Partidul Mișcarea Populară (PMP) Cluj și s-a înscris în PNL. Este al doilea consilier județean al opoziției care trece la liberali.

Consilierul județean Andrei Maxim a demisionat din Partidul Mișcarea Populară (PMP) Cluj și s-a înscris în PNL/ Foto: Andrei Maxim - Facebook Consilierul județean Andrei Maxim a demisionat din Partidul Mișcarea Populară (PMP) Cluj și s-a înscris în PNL/ Foto: Andrei Maxim - Facebook

 

 


Consilierul județean Andrei Maxim a demisionat din Partidul Mișcarea Populară și s-a înscris în Partidul Național Liberal. Acesta ocupa funcția de consilier județean al Clujului din partea PMP, din luna decembrie a anului 2023, după demisia lui Călin Cosma din forul administrativ județean clujean.

 


„Vă informăm că, în data de 12.04.2024, domnul consilier județean Andrei Maxim, în urma demisiei din cadrul Partidul Mișcarea Populară, Filiala Cluj, s-a înscris în Partidul Național Liberal. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, domnul consilier își va continua mandatul în cadrul grupului de consilieri județeni ai PNL. Îi urăm bun venit și succes în promovarea proiectelor pentru clujeni”, au transmis reprezentanții PNL Cluj.

Andrei Maxim este al doilea consilier județean al opoziției care trece la liberali după ce miercuri, 10 aprilie, Adela Dehenes și-a anunțat demisia din USR și înscrierea în PNL


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adela Dehenes, consilier județean USR Cluj, s-a înscris în PNL: „Pentru USR, oamenii nu contează”

Drulă (USR) intră în competiția internă pentru stabilirea candidatului Alianței Dreapta Unită la prezidențiale

Etichete: pnl partid pmp demisie
Ultimele Stiri
abonare newsletter