Politică

Deputatul Sorin Moldovan, prezent la Adunarea Parlamentară NATO din SUA: „Țara noastră este recunoscută pentru avantajul avut în infrastructura IT”

Deputatul clujean Sorin Moldovan participă la Adunarea Parlamentară NATO din Statele Unite ale Americii (SUA).

Deputatul clujean Sorin Moldovan participă la Adunarea Parlamentară NATO din Statele Unite ale Americii (SUA) Sursă foto: Facebook/ Sorin Moldovan Deputatul clujean Sorin Moldovan participă la Adunarea Parlamentară NATO din Statele Unite ale Americii (SUA) Sursă foto: Facebook/ Sorin Moldovan

 

 


Deputatul clujean Sorin Moldovan (PNL) se află în Statele Unite ale Americii, unde participă la Adunarea Parlamentară NATO.

 


„Am început activitatea în Boston la prestigiosul institut de tehnologie din Massachusetts (MIT), unde abordăm teme precum inteligența artificială și calculatoarele cuantice, tehnologii ce au un impact major în arhitectura de securitate și care în viitorul nu foarte îndepărtat vor avea un rol și mai determinat”, a afirmat parlamentarul. 

Totodată, Sorin Moldovan a amintit de faptul că țara noastră este recunoscută pentru avantajul în infrastructura IT. 


 

 


„Începând cu resursa umană și continuând cu infrastructura IT, țara noastră este recunoscută pentru avantajul avut în acest domeniu. Dacă depunem toate eforturile necesare pentru a păstra aceste avantaje putem profita de oportunități extraordinare în viitor, fiindcă viitorul aparține dezvoltării IT. Voi reveni cu detalii suplimentare despre ce alte subiecte de interes sunt dezbătute la Adunarea Parlamentară NATO”, a conchis Sorin Moldovan. 

Reamintim că deputatul liberal  a participat, în perioada 19-21 februarie, la ședințele comune ale Comisiilor pentru Apărare și Securitate (DSC), pentru Economie și Securitate (ESC) și Politică (PC) din cadrul Adunării Parlamentare NATO care au avut loc la Bruxelles. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deputatul Sorin Moldovan (PNL) a participat la Adunarea Parlamentară NATO: „Când ai un vecin atât de imprevizibil precum este astăzi Federația Rusă, trebuie să fii pregătit pentru orice”

abonare newsletter