Politică

Explicația lui Sabin Sărmaș. Candidează împotriva lui Emil Boc pentru că…

Deputatul clujean Sabin Sărmaș (PNL) a provocat un adevărat cutremur, a criticat administrația liberală a Clujului și a anunțat că vrea să candideze la Primărie.

Deputatul clujean Sabin Sărmaș (PNL)/ Foto: Sabin Sărmaș - Facebook Deputatul clujean Sabin Sărmaș (PNL)/ Foto: Sabin Sărmaș - Facebook

 

 


Deputatul PNL Sabin Sărmaș, președintele Comisiei de IT&C din Camera Deputaților, spune că vrea să candideze la Primăria municipiului Cluj, condusă de colegul său de partid Emil Boc.

 


Prezent în emisiunea „În fața ta” de la Digi24, Sabin Sărmaș a fost întrebat de ce vrea să intre în această competiție împotriva primarului actual, Emil Boc.

„Orașul nostru e într-o etapă în care trebuie să treacă la alt nivel. Cluj Napoca este ca o mămăligă umflată, de cinci stele, dar care stă să explodeze. Clujul dacă nu e dus la alt nivel se va sufoca”, a declarat Sabin Sărmaș.


La Cluj Napoca, niciun partid nu și-a anunțat încă oficial un candidat pentru Primărie, nici PSD, nici Forța Dreptei, nici AUR. Singura formațiune care a desfășurat o competiție internă pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din 2024 este USR-ul.

IT-ist de profesie, deputatul liberal clujean Sabin Sărmaș este președintele Comsiei de IT din Camera Deputaților. Sabin Sărmaş a fost secretar de stat și președinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României în perioada în care prim-ministru a fost Ludovic Orban. La începutul anului 2021 a fost eliberat din funcţia de preşedinte ADR de către premierul Florin Cîţu. În 2022 a condus din postura de președinte cea mai importantă Conferință internațională de IT&C, a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT) de la Geneva.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: „A nu avea încredere că oamenii nu vor fi şti să aleagă între buletinele de vot reprezintă o ofensă la adresa cetăţeanului”

45 de minute pe autostradă între Cluj și Zalău, după finalizarea lucrărilor! Emil Boc: „Județul limitrof va fi mai aproape ca arie de dezvoltare și de mobilitate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter