Politică

Întâlnire la nivel înalt. Primarul Emil Boc, întrevedere cu Dubravka Šuica, vicepreședintele Comisiei Europene

Primarul Emil Boc a avut, sâmbătă, o întrevedere cu Dubravka Šuica, vicepreședinte al Comisiei Europene și Comisar pentru Democrație și demografie.

sursă foto Facebook Emil Boc sursă foto Facebook Emil Boc

 

În cadrul vizitei la Primăria Cluj-Napoca a comisarului Dubravka Šuica, vicepreședinte al Comisiei Europene, s-au abordat teme precum diminuarea fenomenului de exod al creierelor la nivelul Uniunii Europene, politicile Clujului de menținere a resursei umane în țară, măsurile de sprijin ale Clujului pentru refugiații din Ucraina. 


„Am discutat despre extinderea spațiului Schengen și am mulțumit doamnei comisar pentru sprijinul și încrederea acordate României în vederea aderării la Schengen. În calitate de președinte al Comitetului European al Regiunilor (COTER) pot spune că avem o agendă comună legată de viitorul politicii de coeziune și alte programe pentru întărirea democrației și creșterea calității vieții cetățenilor europeni”, a precizat Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Primarul Emil Boc, întâlnire la Bruxelles cu Elisa Ferreira, Comisarul european pentru politica de coeziune

Comisar european: „Este momentul ca România să fie membru deplin în Schengen”

Ce spune primarul Emil Boc despre blocurile care se ridică pe Brâncuși, zonă unde autorizațiile sunt suspendate? „Omorâm Clujul definitiv”

abonare newsletter