Național

Caz șocant în Pitești. Un tânăr a agresat sexual o femeie, iar apoi a aruncat-o din autobuz. VIDEO

Caz șocant în Pitești. O femeie a fost agresată sexual de un tânăr, iar mai apoi a fost aruncată cu forța dintr-un autobuz.

O femeie a fost agresată sexual de un tânăr, iar mai apoi a fost aruncată cu forța dintr-un autobuz/ Foto: Cristian Gentea - Facebook O femeie a fost agresată sexual de un tânăr, iar mai apoi a fost aruncată cu forța dintr-un autobuz/ Foto: Cristian Gentea - Facebook

 

 


Caz revoltător în Pitești. Primarul municipiului a făcut publice, vineri, imagini cu un tânăr care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz.

 


Incidentul a avut loc la finalul lunii ianuarie, fiind deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe. Acesta ar fi atins o tânără în zonele intime, în timp ce se afla în zona unei stații de autobuz din municipiul Pitești.

Ulterior, tânărul ar fi împins-o pe femeie din autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.


După ce a fost împinsă, femeia a căzut pe asfalt.

„Poliţiştii de investigaţii criminale piteşteni desfăşoară verificări pentru identificarea unui tânăr (...) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei staţii pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiul Piteşti. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alţi patru tineri care îl însoţeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliţie”, precizează IPJ Argeș.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Erika Isac: „După ce am fost la X Factor, când aveam 15 ani, zeci de mii de bărbați au spus despre mine că sunt curvă pentru că aveam pantaloni scurți”

Tânără de 18 ani, agresată de trei bărbați, în stația de autobuz de pe strada Aurel Vlaicu

Ultimele Stiri
abonare newsletter