Național

Primar PNL din Botoșani trece la PSD: „Ce să rămân, să iau șuturi în fund?”

Primarul comunei Mihai Eminescu din Botoșani, Verginel Gireadă, a anunțat că la alegerile din 9 iunie va candida pe lista PSD pentru un nou mandat de primar.

Primarul comunei Mihai Eminescu din Botoșani, Verginel Gireadă, a anunțat că la alegerile din 9 iunie va candida pe lista PSD pentru un nou mandat de primar/ Foto: botosaneanul.ro Primarul comunei Mihai Eminescu din Botoșani, Verginel Gireadă, a anunțat că la alegerile din 9 iunie va candida pe lista PSD pentru un nou mandat de primar/ Foto: botosaneanul.ro

 

 


Primul liberal care a renunțat la funcția din PNL Botoșani după intrarea în partid a lui Valeriu Iftime este și primul care și-a anunțat transferul la PSD. Verginel Gireadă a făcut public ieri, în cadrul ultimei ediții „Botoșăneanul TV”, că la alegerile din 9 iunie va candida pe lista social-democraților pentru un nou mandat de primar al comunei Mihai Eminescu, scrie botosaneanul.ro


Verginel Gireadă a arătat că a discutat mai întâi cu Marius Budăi, apoi cu echipa din fruntea PSD Botoșani și că au căzut de acord asupra intrării sale în rândurile social-democraților.


„Cu toată echipa PNL voi trece la PSD. Și când spun cu toată echipa, credeți-mă că este 60% din comuna Mihai Eminescu întrucât chiar am făcut ceva în comuna Mihai Eminescu și dacă oamenii mă respect și eu îi respect pe ei, sunt convins că mă vor urma”, spune primarul.

Fostul prim-vicepreședinte județean al PNL susține că nu poate rămâne alături de oameni care îl lovesc mereu.


„Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna? În care Flutur și Iftime mă înjură pe la toate colțurile. Au o greață pe ei, de parcă ar fi miniștri și noi am fi din ăia care paștem oile pe la țară. Nu se poate așa ceva! Eu cu ei nu rămân. Pentru mine lucrurile sunt clare, mi-am asumat, sunt un om vertical”, spune primarul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc și Alin Tișe ar urma să candideze pentru noi mandate. Președintele PNL Cluj: „Au atras fonduri europene mai mult decât Malta și Cipru la un loc”

Daniel Buda susține decizia privind lista comună PSD-PNL, dar apreciază că este un compromis

Etichete: primar psd pnl
abonare newsletter