Național

Un șofer de taxi a urcat cu mașina pe pârtie ca să lase un client: „Cu cât îl duc mai departe, cu atât e mai profitabil pentru mine”

Un șofer de taxi a ignorat orice semn de circulație și a ajuns cu mașina în zona pârtiei de schi, din stațiunea Muntele Mic, în județul Caraș-Severin.

Un șofer de taxi a ignorat orice semn de circulație și a ajuns cu mașina în zona pârtiei de schi/ Foto: Newsweek Romania - Facebook Un șofer de taxi a ignorat orice semn de circulație și a ajuns cu mașina în zona pârtiei de schi/ Foto: Newsweek Romania - Facebook

 

 


 

Cocalar „level 47”. Un taximetrist a urcat pe pârtie cu mașina să lase un client. Nesimțirea este „la ea acasă” printre mulți dintre șoferii din România, însă gestul unui taximetrist le întrece pe toate, scrie newsweek.ro


 

Salvamontiștii au surprins șoferul, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu masina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde. 


Șoferul de taxi a fost amendat cu suma de 1.000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit.

„Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine”, a fost răspunsul pe care l-a avut taximetristul în fața autorităților.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Anul se va încheia cu o creştere a numărului accidentelor de pe munte: „Există încă foarte multe persoane care merg pe munte pe principiul «mie nu mi se poate întâmpla»”

„Homo porcius cocalarus”. Salvamontiști, după vandalizarea indicatoarele turistice: „Cât de cretin trebuie să fii pentru a face așa ceva”

Ultimele Stiri
abonare newsletter