Național

Un bărbat a fost prins de DOUĂ ori în ACEEAȘI ZI conducând beat. Prima dată i s-a reținut permisul.

Un bărbat din Botoșani a fost reținut de polițiști după ce a fost prins a doua oară, în aceeași zi, conducând beat.

Bărbat oprit de două ori de polițiști când conducea beat / Foto: IPJ Cluj Bărbat oprit de două ori de polițiști când conducea beat / Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat din Botoşani a fost reţinut după ce a fost prins de două ori în aceeaşi zi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, scrie agerpres.ro

 


Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 51 de ani, din comuna Ungureni, a fost oprit, miercuri, în trafic, pe raza municipiului Botoşani de poliţişti.

„Prima constatare a fost în jurul orelor 19.30, când i s-a reţinut permisul pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar cea de-a doua constatare a fost în jurul orelor 21.30, când a fost depistat din nou sub influenţa alcoolului la volan şi de această dată i s-a întocmit dosar penal şi pentru conducere fără permis”, a afirmat oficialul IPJ.


Bărbatul este acum cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un moldovean mutat în Cluj spune că e mai bine în București: „Acolo nimeni nu dă 2 bani de unde ești. La Cluj, mentalitatea e de oraș mic”

Un om al străzii a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat în WC. Autorul crimei, un bătrân de 70 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter