Național

Un om al străzii a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat în WC. Autorul crimei, un bătrân de 70 de ani.

Crimă șocantă în Olt: un bărbat fără locuință a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat într-un WC.

Crimă șocantă în Olt: un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat în WC / Foto: depositphotos.com Crimă șocantă în Olt: un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat în WC / Foto: depositphotos.com

 

 


Corpul decapitat al unui bărbat a fost găsit miercuri după-amiază într-o clădire părăsită din imediata apropiere a unui magazin din comuna Slătioara, în cauză fiind efectuate cercetări de către poliţişti şi procurori.

 


Potrivit unor surse agerpres.ro, victima nu avea locuinţă şi se adăpostea în clădirea fostelor băi comunale din Slătioara. De asemenea, realitateaoltului.ro scrie că după ce a fost decapitat, autorul crimei a aruncat capul victimei într-un EC, iar antebrațul drept într-o grădină. Criminalul, care este tot un om al străzii, și-ar fi recunoscut fapta.

Totul s-ar fi întâmplat în spatele unui magazin, iar cele care ar fi denunțat crima la Poliție ar fi vânzătoarele, care au fost informate despre ce s-a întâmplat de un prieten al victimei și agresorului.


Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban, au fost identificaţi atât bărbatul decedat, în vârstă de 50 de ani, din Slătioara, cât şi presupusul autor al faptei.

„La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că în spatele unei societăţi comerciale din comuna Slătioara, judeţul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violenţă. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Găneasa, care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În cauză, a fost anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale”, a spus Claudiu Şerban.


După investigaţiile efectuate de o echipă de cercetare complexă, anchetatorii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Slătioara, aflat în prezent în custodia poliţiştilor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat primește 20 de ani de închisoare pentru ca a ucis un tânăr la o petrecere! Motivul crimei: scrum de țigară pus într-un pahar cu alcool.

Trei adolescenți, arestați preventiv. Au înjunghiat un tânăr pentru că s-au CIOCNIT pe patinoar!

Ultimele Stiri
abonare newsletter