Național

Vremea face ravagii în sud. Zeci de mașini, înzăpezite pe șosele, în Constanța! Peste 200 de persoane au nevoie de ajutor.

Un cod roșu de viscol a lovit puternic județul Constanța, unde peste 200 de persoane au nevoie de ajutor, fiind blocate în mașini din cauza zăpezii. Aproape 60 de localități nu mai au electricitate.

Drumuri blocate în Constanța din cauza ninsorilor / Foto: ISU Cluj - Facebook Drumuri blocate în Constanța din cauza ninsorilor / Foto: ISU Cluj - Facebook

 

 


Avertizarea meteo cod roşu de vânt puternic şi ninsori abundente pentru judeţul Constanţa a fost prelungită duminică de la ora 10:00, până la ora 16:00, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, potrivit agerpres.ro.

 


Conform unei ultime centralizări făcute de ISU, sunt înzăpezite în diferite zone 35 de autoturisme, patru microbuze, două autocare, o autocisternă, fiind vorba de 215 persoane care au nevoie de ajutor.

Un număr de 36 de copaci s-au prăbuşit, 12 autoturisme au fost avariate, o stradă - inundată, patru stâlpi de electricitate doborâţi, precum şi patru acoperişuri. Numărul localităţilor fără electricitate a crescut la 59, iar nealimentate cu apă sunt zece localităţi.


Un număr de 24 de trenuri sunt anulate. Activităţile portuare sunt întrerupte, porturile maritime fiind închise de sâmbătă.

Toate drumurile naţionale din judeţul Constanţa au fost închise traficului rutier, duminică, din cauza ninsorii şi a viscolului, a anunţat Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”. Măsura a fost luată după ce, cu circa o oră înainte, a fost oprită circulaţia autovehiculelor pe toate drumurile judeţene din Constanţa. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat în Ialomița. Cod roșu de viscol în șase județe din țară.

Iarna și-a intrat în drepturi! Imagini incredibile din zona Vlădeasa, județul Cluj. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter