Național

Loc de joacă într-un CIMITIR din România: „Oricât ai fi de mort, copilăria te ridică”

Credeai că le-ai văzut deja pe toate? Într-un cimitir din România există un loc de joacă.

Loc de joacă între morminte / Foto: Facebook - Bogdan Berneanu Loc de joacă între morminte / Foto: Facebook - Bogdan Berneanu

 

 


„Oricât ai fi de mort, copilăria te ridică. Dăbuleni, locul tău de joacă-n veci”, a scris un craiovean într-o postare despre cimitirul din orașul Dăbuleni din sudul Olteniei, în județul Dolj.

 


Potrivit Digi24, cimitirul este cel care s-a extins în zonă, ajungând până la locul de joacă pentru copii. Primarul susținea că nu a putut face nimic ca să „salveze locul de joacă”:

„Acest cimitir nu are nicio legătură cu UAT Dăbuleni, cu consiliul local sau primăria. Nu este proprietate publică sau privată a Dăbuleniului. El e în administrarea parohiilor. Sunt două sau trei acolo”, a spus primarul Aurel Băjenau, conform sursei citate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primul cimitir digitalizat din România! Institutul Oncologic din Cluj poartă numele unei personalități înmormântate aici

A fost deschis cimitirul-parc din Someșeni. Primar: „Se fac înhumări. În celelalte cimitire s-a ajuns aproape la capacitate maximă”

abonare newsletter