Național

Taximetrist rupt de beat, lovit de un tren care circula pe ruta Galați-Cluj

Un taximetrist rupt de beat a fost lovit luni de un tren care circula pe ruta Galați-Cluj. Șoferul nu a murit, din fericire, dar a fost transportat de urgență la spital.

Taxi spulberat de tren / Foto: Ziarul de Iași Taxi spulberat de tren / Foto: Ziarul de Iași

 


Un şofer de taxi rupt de beat a ajuns luni la spital, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de trenul IR 1830 Galaţi - Cluj-Napoca, în localitatea ieşeană Ciurea.


„Taxi lovit de tren, în comuna Ciurea. A rezultat o victima conştientă, ieşită din maşină”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

Mașina a rămas pe calea ferată, circulaţia trenurilor în zonă fiind blocată. „Victima în vârstă de 50 de ani a fost transportată la spital, iar calea ferată a fost eliberată", a anunţat, ulterior, ISU.


Potrivit IPJ Iaşi, în jurul orei 11:00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că trenul IR 1830 Galaţi - Cluj-Napoca a acroşat o mașină. „Din verificări, a rezultat faptul că şoferul autoturismului, care se afla singur în maşină, a fost rănit, fiind transportat la spital”, a informat IPJ Iaşi.

Taximetristul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul locomotivei a fost şi el testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.


Cercetările continuă. 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Aurel Vlaicu! Șoferii au încercat să evite un pieton care trecea strada ilegal. VIDEO

Tânără lovită de mașină pe strada Bună Ziua, dusă de urgență la spital! A traversat strada ilegal

Ultimele Stiri
abonare newsletter