Monitorul Cartierelor

FOTO. Au început lucrările la drumul surpat de pe strada Edgar Quinet, care a blocat accesul spre patru blocuri

Au început lucrările de reparație la drumul surpat din cauza construcției unui nou bloc, pe strada Edgar Quinet.

 

 


Săptămâna trecută, mai mulți locatarii s-au plâns de faptul că un drum de acces spre patru blocuri pe Edguar Quinet s-a surpat din cauza lucrărilor la un nou bloc. Ulterior, și canalizarea s-a spart, potrivit unui localnic.

 


Șantierul din zonă a adus multe neplăceri locatarilor de pe strada Edgar Quinet. Astăzi, un clujean a anunțat că lucrările de reparație la drumul de acces au început.

Situația în zona respectivă este ignorată de mai mulți ani de administrație.


Lucrările la un bloc nou au surpat o cale de acces

Deputatul Emanuel Ungureanu, localnic în zona respectivă, a declarat pentru monitorulcj.ro când s-a surpat drumul că situația este tragică pe strada Edgar Quinet de mai mulți ani.

Lucrările la noul bloc au dus la surparea unui drum de acces pentru patru alte blocuri de locuințe.


Pe lângă problema drumului surpat, strada a rămas și fără iluminat public și trotuare.

„Este un bloc aproape de numerele 20, aproape de zona numită Poiana din Edgar Quinet. Constructorul se pare că nu a asigurat bine șantierul, acolo trebuiau să pună niște parapeți de susținere. Probabil că șantierul nu a fost supravegheat de Primărie și în consecință s-a surpat calea de acces către patru blocuri, de pe strada Edgar Quinet, așa cum se vede în imagini. Problema este că Primăria promite acolo de cel puțin trei ani modernizarea străzii și căile de acces. Eu m-am străduit înainte de a fi politician, împreună cu vecinii de pe stradă să predăm acea stradă municipalității. A fost prima și singura stradă predată cu efortul pe care l-am făcut, însă înainte de campanie electorală s-a tras un asfalt și strada a rămas apoi fără iluminat, locuri de joacă, nu putem vorbi de creșă sau grădiniță. Nu există nici măcar trotuare și iluminat public. E o stradă cu 3.000 de suflete”, a adăugat Emanuel Ungureanu.


Situația trebuie soluționată urgent, drumul surpat fiind singura cale de acces spre patru blocuri.

CITEȘTE ȘI:

Pe o stradă din Cluj-Napoca, iluminatul public se face cu lanterna

 

abonare newsletter