Monitorul Cartierelor

Cu maşina prin parcul de joacă pentru copii

În parcul de joacă pentru copii de pe strada Coastei există şi piste pentru biciclete, dar nu sunt folosite doar de copii, aşa cum ar trebui în mod normal.

sursa foto: facebook.com/EmilBoc sursa foto: facebook.com/EmilBoc

Din când în când, pe pistele pentru biciclete apar autoturisme, deşi nu ar avea ce căuta în acel loc. Situaţia a fost semnalată de Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale Cluj,  care consideră că este vorba de un grav pericol.

“La intrare în parcul Bibliotecii Octavian Goga (sus de pe Dorobanţilor) nu este niciun indicator rutier plasat care să semnaleze intrarea într-un parc pentru copii. Parcul este prevăzut cu pistă pentru biciclete pentru copii. S-a observat şi s-au trimis către noi, de la persoanele care frecventează locul că, pe neaşteptate, pe pista pentru copii demarează autoturisme”, au scris reprezentanţii asociaţiei, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a primarului Emil Boc.


Aceştia afirmă că este necesar un indicator care să avertizeze şoferii. “Amplasarea unui indicator care să avertizeze conducătorii auto despre prezenţa grupurilor de ciclişti de vârstă minoră în zonă se impune”, au mai scris reprezentanţii asociaţiei.

Aceştia au ataşat şi un scurt video în care se observă clar cum un autoturism intră pe pista de biciclete.

Ultimele Stiri
abonare newsletter