Monitorul Cartierelor

Concurs de curățenie între asociațiile de proprietari din Cluj-Napoca. Premii pentru cele mai curate blocuri.

Se dă startul curățeniei de primăvară. Primăria Cluj-Napoca premiază cele mai frumoase spații verzi, parcări și intrări în blocuri.

Concurs de curățenie între asociațiile de proprietari din Cluj-Napoca/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Concurs de curățenie între asociațiile de proprietari din Cluj-Napoca/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Primăria Cluj-Napoca va organiza în perioada 1 aprilie – 29 mai 2023 un concurs între asociațiile de bloc/ locatari, sub genericul „Curățenia Generală”. Cele mai bine întreținute spații ale blocurilor din Cluj vor fi premiate. 

 


La concurs pot participa numai asociațiile de proprietari sau de locatari care efectuează lucrări de întreținere a spațiilor verzi, a parcărilor sau terenurilor aferente imobilului, aparținând domeniului public sau privat al municipiului Cluj-Napoca, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi votat luni de Consiliul Local. 

Premii pentru cei mai harnici gospodari

Primăria pune la bătaie 582.000 de lei din bugetul propriu pentru premierea asociațiilor de proprietari:
*40 de premii I – fiecare în valoare de 3.200 de lei
*40 de premii II – fiecare în valoare de 2.700 de lei
*80 de premii III – fiecare în valoare de 2.200 de lei
*100 de mențiuni – fiecare în valoare de 1.700 de lei


Asociațiile de proprietari sau locatari pot folosi banii primiți numai în scopul reparării, amenajării, refațadizării și efectuării lucrărilor necesare imobilului în care locuiesc sau aferente acestuia.

Lucrările de curățenie efectuate de asociațiile de proprietari/locatari implicate în proiect se vor desfășura în perioada 8 aprilie – 30 aprilie 2024. După finalizarea acestora se va proceda la verificarea în teren a situației fiecărei asociații înscrise, potrivit unor criterii de vealuare, precum: amenajarea și curățenia spațiilor verzi, amenajare și curățenia parcărilor din zonă, amenajare și curățenia zonei de intrare în bloc și colectarea selectivă a deșeurilor la sursă. 


După încheierea concursului va fi stabilită și data înmânării premiilor și a diplomelor „Clujul curat” reprezentanților asociațiilor de proprietari care au obținut cel mai mare punctaj (punctajul maxim este de 100 de puncte), în limita bugetului alocat în acest scop. 

Scopul concursului constă în îmbunătățirea aspectului urbanistic al orașului, fiind destinat tuturor asociațiilor de proprietari/locatari ce efectuează lucrări de întreținere a spațiilor verzi, a parcărilor și terenurilor eferente imobilelor de pe domeniul public sau privat din Cluj-Napoca. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cei mai harnici clujeni și cele mai curate blocuri. Concurs între asociațiile de proprietari cu premii

Ultimele Stiri
abonare newsletter