FLOREȘTI

Lucrări de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Florești. Pivariu: „Până la finalul acestei luni, ar trebui să fie terminat”.

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a avut o vizită de lucru pe șantierul lucrărilor de lărgire și sistematizare la pasajul peste baraj. Potrivit edilului, lucrările vor fi terminate luna aceasta.

Lucrări de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu Lucrări de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Lucrările de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Floreștiavansează conform termenelor de execuție și se vor finaliza până la sfârșitul acestei luni, a arătat primarul comunei, Bogdan Pivariu. 

 


„Mă aflu pe șantierul lucrărilor care vizează rezolvarea problemelor de trafic de la bajrajul Florești. Acest proiect curpinde lărgirea, pentru a avea câte o bandă funcțională pe dfiecare sens de mers, pentru a evita ambuteiajele din trafic. De asemenea, avem două sensuri giratorii, pe o parte și pe cealaltă a Someșului, pentru siguranța circulației. Lucrările avansează conform graficului și până la finalul acestei luni, ar trebui să fie un proiect terminat. Vă pot spune că este subsecvent studiului de trafic și face parte dintr-o multitudine de proiecte menite să optimizeze traficul din Florești”, a arătat edilul.

 Aceste lucrări vizează soluționarea blocajelor și îmbunătățirea traficului din această zonă. Proiectul include lărgirea carosabilului și amenajarea a două sensuri giratorii de o parte și alta a barajului.


CITEȘTE ȘI

Primarul Bogdan Pivariu, vizită pe șantierul noii grădinițe din Tăuți: „Sperăm ca până la finalul anului să fie edificată”

Sunt prevăzute amenajarea a:


  • 300 mp de suprafață carosabilă
  • 150 mp de trotuare
  • 20 mp de spațiu verde
  • 150 mp de zonă de trecere
Lucrări de lărgire și sistematizare la pasajul peste barajul din Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu

Acest proiect este subsecvent studiului de trafic și face parte dintr-o serie mai amplă de proiecte implementate cu scopul de optimizare a traficului din Florești.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrări de reabilitare a rețelei de apă, în Florești. Cum va fi afectat traficul rutier?

abonare newsletter