FLOREȘTI

Primarul Bogdan Pivariu, vizită pe șantierul noii grădinițe din Tăuți: „Sperăm ca până la finalul anului să fie edificată”

Primăria comunei Florești construiește o nouă grădiniță, cu trei grupe, în satul Tăuți, pe locul fostei școli. Grădinița ar putea fi gata anul acesta.

Primarul Bogdan Pivariu, vizită pe șantierul noii grădinițe din Tăuți. FOTO: Captură ecran Primarul Bogdan Pivariu, vizită pe șantierul noii grădinițe din Tăuți. FOTO: Captură ecran

 

 


O nouă grădiniță este construită în comuna Florești, în satul Tăuți. Bogdan Pivariu, primarul comunei, a făcut o vizită pe șantier, prezentând principalele caracteristici ale obiectivului.

 


Grădinița este construită pe terenul fostei școli din Tăuți și va deservi nu doar locuitorii din Tăuți, ci și pe cei din Florești. Aceasta va găzdui 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar, împreună cu facilitățile necesare.

„Mă aflu în șantierul viitoarei grădinițe de la Tăuți. Această grădiniță este construită pe amplasamentul vechii școli și prinacest proiect, redăm acest spațiu în infrastructura școlară. Grădinița este prevăzută pentru a deservi trei grupe, cu toate anexele cerute de lege și va deservi nu doar copiii din Tăuți, ci copiii din întreaga noastră comunitate floreșteană. Acest proiect este un alt pas important spre îmbunătățirea infrastructurii educaționale, asigurând astfel condiții moderne și adecvate pentru viitorul copiilor comunității floreștene, într-o zonă liniștită, cu mult aer curat. Grădinița din Tăuți are termen de finalizare începutul anului 2025, dar lucrările sunt foarte avansate și sperăm ca până la finalul anului 2024, această grădiniță să fie gata edificată”, a arătat primarul Bogdan Pivariu, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.


Primarul Bogdan Pivariu, vizită pe șantierul noii grădinițe din Tăuți. FOTO: Captură ecran

Grădinița va dispune de:
- 3 grupe
- sală multifuncțională
- cabinet medical
- birou administrativ
- grupuri sanitare
- curte mare într-o zonă linistită și cu aer curat.

Acest proiect este un alt pas important spre îmbunătățirea infrastructurii educaționale, asigurând astfel condiții moderne și adecvate pentru viitorul copiilor din comunitatea floreșteană.


Primăria comunei Florești construiește o nouă grădiniță, cu trei grupe, în satul Tăuți, pe locul fostei școli. FOTO: Captură ecran

Termenul de finalizare este începutul anului 2025, dar, având în vedere avansul pe care constructorul îl are, primarul se declară încrezător că până la finalul anului, această grădiniță va fi edificată.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aviz favorabil pentru realizarea unui nou mall la ieșire din Florești. Centru comercial pe 7,5 hectare și 3.000 de locuri de parcare la subsol

abonare newsletter